Rhodos 2024

EXCURSIES

SUNSET CRUISE : zaterdag 18 mei

Geniet van het einde van een mooie dag op de Egeïsche Zee aan boord in de haven van Mandraki, net naast de oude stad van Rhodos. Een korte cruise om de zonsondergang te bewonderen in de Egeïsche Zee, terwijl je geniet van de oostelijke kustlijn van het eiland.

Vergeet jullie badpak, zonnecrème en handdoek niet!

Pick-up bij het hotel om 16.30 uur – duurtijd 2 uur

Terugkeer naar het hotel rond 20u30

 

LINDOS :  Zondag 19 mei

Lindos is één van de beroemdste dorpen van het eiland. Het staat bekend om zijn beroemde Acropolis, die een adembenemend uitzicht en fotomogelijkheden biedt van het hele dorp, inclusief het middeleeuwse kasteel, het prachtige strand en de charmante witgekalkte huizen.

Tijdens ons bezoek maken we een wandeling door het labyrint van smalle geplaveide straatjes en langs de kleurrijke binnenplaatsjes. Het oude Lindos was de belangrijkste stad op het eiland en is al meer dan 5000 jaar bewoond.

Na onze rondleiding op de Akropolis lopen we naar beneden naar het dorp Lindos voor vrije tijd in het centrum van Lindos.

Vertrek om 09:00 uur en terugkeer om 13:00 uur voor de lunch in het hotel.

JEEP SAFARI & WINERY : Zondag 19 mei

Een ‘self drive’ tour die begint bij het hotel waar we het hart van het eiland verkennen, door een aantal bergen en heuvels rijden, een verbazingwekkende natuur zien, off-road rijden naar traditionele dorpjes en het bezoek van de Seven Springs.

Hier gaan we op verkenning naar de bronnen en om te genieten van een welverdiende koffie. Vervolgens gaan we naar Archipoli voor een aantal Rhodische delicatessenproeverijen, van traditionele producten, zoals honing, olijfolie, lokale zoetigheden, vers seizoensfruit en souma. Magisch landschap en plezier onder de zon!

Opgelet, de persoon die de jeep zal besturen dient een geldig rijbewijs mee te hebben !

Vertrek om 09:00 uur en terugkeer om 13:00 uur voor de lunch in het hotel.