Het hotel :

Het hotel is gelegen op 40 minuten van de luchthaven. We ontvangen jullie graag met een drankje.

Bij het inchecken ontvangt u uw sleutel en een all-in polsbandje (niet te verwijderen tijdens uw verblijf).

Na jullie check-in hebben jullie de tijd om naar de kamers te gaan en jullie wat te verfrissen. We verwelkomen jullie met een drankje aan de Marina voor een welkomstspeech om 19u30

Bij aankomst in jullie kamer zal er een fles water beschikbaar zijn. De mini bar is niet voorzien in de all inclusive formule en zal gesloten zijn. Indien jullie hier graag willen van genieten hoef je enkel naar de receptie te gaan en je bankkaart als garantie te geven.

De All-in is tot en met 23h. Jullie kunnen nog iets drinken tot middernacht maar ook betalend.

Gelegen aan de westkust van Senegal, heeft dit 5 sterrenhotel meteen toegang tot het strand en de kleine haven. Handdoeken zijn voorzien.

Het hotel heeft twee restaurants, één met een internationale keuken in buffetvorm (inbegrepen in de all-inclusive) en het andere a la carte met lokale specialiteiten (tegen betaling).

Overdag dien je je licht te bedekken in het restaurant, ‘s avonds vragen we jullie netjes gekleed te zijn en geen strandkledij aan te doen. Mannen hoeven geen lange broek aan te doen. Zwemshorten en sportieve shorten zijn niet toegelaten.

De lunch is open vanaf 12u tot en met 13u30.